چطور اکانت پلاس 14 روزه را بعد از اتمام پاک کنیم ؟

در  PS4 شما اجاره دارید تا 16 اکانت رو روی کنسولتون داشته باشین.اما بیشتر از 16 تا باید ابتدا یکی از اکانتها حذف و دیگری جایگزین بشه و یا ممکنه شما نیازی به اکانت مورد نظر نداشته باشین و بخواهین پاکش کنین برای این منظور باید به مسیر زیر برین

ابتدا به بخش Setting  بروید

بعد Login Setting

بعد User Management

و بعد Delete User

در این مرحله از شما سوال پرسیده که کدام اکانت رو قصد حذفش رو دارین و شما انتخابش میکنین و حذفش میکنین.

توجه داشته باشین با حذف اکانت ، کلیه سیو بازیها ، عکس های گرفته شده ، کلیپ هایی که با اون اکانت ذخیر کردین از بین میره اما این به منزله پاک شدن یوز از شبکه پلی استیشن نیست فقط از دستگاه شما پاک شده و در صورت نیاز میتونین دوباری فعالش کنین.

برای دیدن آموزش ویدیویی حذف اکانت PS4 اینجا کلیک نمایید ( Delete User )

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *